Zacieki na ramie od chemii samochodowej
-
roksc33
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Cbr 900rr
- Rok produkcji: 1999
Zacieki na ramie od chemii samochodowej
witam kupiłem fajera po glebie od DRESA biała lampa kierunki ledowe srubki pod kolor plastików itd. ogolnie wiocha 100% Dresik sie wywrócil i chcial sprzedac motocykl no i takim o to sposobem trafil do mnie. Ale wczesniej dresik umył motocykl chemia samochodowa... po czym powstały zacieki na ramie... Ma ktos jakis sposób na to???
-
roksc33
- Staly Bywalec

- Motocykl: Cbr 900rr
- Rok produkcji: 1999
nierozumiem twojej wypowiedzi. nie wiesz jak motor wygladal i komentujesz.Przednie koło z f3 i dociete dystanse przedniej oski z rury hudraulicznej nie miales plasteliny w tylniej lampie?? i pomalowany zadupek lakierem do paznokci?? twoje odmladzanie moto to dla mnie wiejski tuning. wychodze z zalozenia ze jezeli japonce zrobili to tak a nie inaczej to powinno tak byc
-
kocan
- Motocykl: Hania CBR 900RR SC33
- Rok produkcji: 1998
kolego pasta g3 farecla, mala guma do polerki i wiertarka
. pasta do kupienia w sklepie lakierniczym podobnie jak mala guma, ma ona gwin, wkrecasz srube, ucinasz leb i wkrecasz w wiertarke. ustawiasz wolne obroty, moczysz element, moczysz gume, na palec nabierasz paste i robisz ciapki na elemencie w miare duzo i jedziesz guma
tylko uwaga bo moze ci wyjsc lustro
tzn tak spolerujesz ze bedziesz mogl sie przegladac 
-
szczurek83
- Motocykl: 954RR
- Rok produkcji: 2002