Kobieta mi się dzisiaj CENZURA :/
- Kowal
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC57
- Rok produkcji: 2005
Kobieta mi się dzisiaj CENZURA :/
Właśnie wróciłem ze szpitala... Siedziałem w robocie i dostałem telefon od jej koleżanki. Mała się CENZURA, moto poszło w lampę ona pomiędzy lampę a mur. Wybiło ją na zakręcie i poleciała. Pech a nie brak umiejętności i brawura... Tydzień temu kupiliśmy Ducati Monstera, nie nacieszyła się za bardzo. Wcześniej pomykała GS`em 500. Nawet nie zdążyła go sprzedać... Szczęście w nieszczęściu ma tylko złamaną nogę w udzie w dwóch miejscach.... Jutro albo po jutrze mają jej wstawiać śruby. CENZURA jego mać odechciało mi się jeździć... Przez 9 tygodni zrobiłem 7tyś km, byłem już w górach, zjeździłem wybrzeże i odwiedziłem Hel teraz mieliśmy razem jechać na mazury na dwie maszyny... Czasami się zastanawiam dlaczego wypadki spotykają ludzi którzy najmniej na to zasłużyli...
It`s not what you drive, it`s what drives you...
- Ezio
- Motocykl: była SC33// szukam
- Rok produkcji: 1998
nie wiem co kolego widziałeś w życiu i jak Ty jeździsz ale jakoś drażni mnie jak ktoś tak gada i wrzuca wszystkie kobiety do jednego worka. Są owszem takie które nie rozróżniają lewej od prawej ale jest tez dużo które pewnie lepiej jeżdżą od niejednego faceta.Marek760i pisze:zawsze byłem sceptykiem widząc baby na moto, to nie dla nich zajecie, niech wraca do zdrowia
A Tobie Kowal współczuje i życzę szybkiego powrotu do zdrowia Twojej kobiecie.
Lewy pas, gaz i płynę...
54.036592,21.799654
54.036592,21.799654
- RobKlim
- Motocykl: było SC 57 B jest GIX 1000
- Rok produkcji: 2008
cóż można powiedziec szybkiego powortu do zdrowia ale wiem że jesli będzie miec jakies żelastwo w nodze to bedzie długa reehablilitacja,kolega od świat bożego narodzenia chodzi ze srubami w kostce,a co do tego czy umie czy nie bo nie bylo tam nikogo z nas i nie wiemy jak dziewczyna jezdzi wiec nie ma co sugerowac że dobrze czy zle jezdzi, każdemu z nas to się może przydarzyc to tylko 2 kółka.powodzenia i szybkiego powrotu do zdrowia i 2 kółek