Regulator Napiecia zamiana?
- Konio
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda CBR 900rr SC33
- Rok produkcji: 1997
Regulator Napiecia zamiana?
Niestety prawdopodobnie i mnie dopadla awaria regulatora napiecia wiec bedzie trzeba go wymienic. Gadalem z gosciem od ktorego zakupilem piec i mowil mi ze ma jakis od yamahy i ze po sztukowaniu kabli bedzie pasowac. Mowil ze jamachowskie wytrzymalsze itp. i ze taki zabieg moze byc dobry. Co sadzicie? 
PRODUKCJA, DYSTRYBUCJA, MASTURBACJA!
-
logan
- Motocykl: sc 33
- Rok produkcji: 98
najważniejsze żeby miał żeberka ,to usprawnia chłodzenie,potem pasta termoprzewodząca i powinno być dobrze 
tylko żeby regulator nie był z jakiegoś skutera bo nie wydoi,jeżeli mnie pamieć nie myli to motocyklach od 400 cc w górę maja bardzo podobne parametry więc nie powinno być problemu:-)
ja w zimie założyłem od XX i jest miodek:-)
tylko żeby regulator nie był z jakiegoś skutera bo nie wydoi,jeżeli mnie pamieć nie myli to motocyklach od 400 cc w górę maja bardzo podobne parametry więc nie powinno być problemu:-)
ja w zimie założyłem od XX i jest miodek:-)
-
roksc33
- Staly Bywalec

- Motocykl: Cbr 900rr
- Rok produkcji: 1999
Re: Regulator Napiecia zamiana?
Z yamahy nic nie jest dobre a napewno nie wytrzymalsze:)Konio pisze:Niestety prawdopodobnie i mnie dopadla awaria regulatora napiecia wiec bedzie trzeba go wymienic. Gadalem z gosciem od ktorego zakupilem piec i mowil mi ze ma jakis od yamahy i ze po sztukowaniu kabli bedzie pasowac. Mowil ze jamachowskie wytrzymalsze itp. i ze taki zabieg moze byc dobry. Co sadzicie?
polecam regulator z jakiegos wtryskowca najlepiej z XX-a przeróbka pinów i smigac