ile oleju cbr 929???
-
leon22
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
- Rok produkcji: 0
ile oleju cbr 929???
Witam, mam pytanie ile ma miska olejowa w cbr 929 z 2001r?chce wymienic olej i nie wiem ile mam dokladnie wlac a nie moge nigdzie znalezc, dzieki za odpowiedz
- qban
- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 1996
fabiq, teoretycznie to prawda, ale w silnikach z większym przebiegiem. Silniki w dobrej kondycji powinny się raczej trzymać stanu. Smarowanie rozbryzgowe które występuje w silnikach 4T jest w tym momencie "upośledzone". Najlepiej patrz na oczko i lej.
w ogóle ile wam wchodzi do sc33?? bo ja przedwczoraj wymienialem, i musiałem całe 4 litry wlać, no może zostało tam coś na dnie, ale to będzie góra 100ml.
A w instrukcji pisze że 3,6 litra wchodzi. Tępe CENZURA coś kręcą :twisted:
pzdr
w ogóle ile wam wchodzi do sc33?? bo ja przedwczoraj wymienialem, i musiałem całe 4 litry wlać, no może zostało tam coś na dnie, ale to będzie góra 100ml.
A w instrukcji pisze że 3,6 litra wchodzi. Tępe CENZURA coś kręcą :twisted:
pzdr
Adrenalina to najlepszy drag
- qban
- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 1996
oj CENZURA sorry, CENZURA mi sie 
cisnieniowe chcialem napisac
fabiq, a jak długie gumy ciągniesz?? przerabiałeś coś oprócz tego?? ze smokiem robiłeś coś??
czy tylko z tym odpowietrzeniem?? I ile oleju lejesz w cebrze?? Mi wszyscy gadali zeby całe okienko zalewać i będzie dobrze.
pzdr
cisnieniowe chcialem napisac
fabiq, a jak długie gumy ciągniesz?? przerabiałeś coś oprócz tego?? ze smokiem robiłeś coś??
czy tylko z tym odpowietrzeniem?? I ile oleju lejesz w cebrze?? Mi wszyscy gadali zeby całe okienko zalewać i będzie dobrze.
pzdr
Adrenalina to najlepszy drag