Mam tylko sportowy filtr powietrza KN.(na razie
Max 929
-
kocmanek
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 929
- Rok produkcji: 0
Max 929
Jaka jest prędkość max w 929 podawana przez producenta w stanie fabrycznym, a ile wyciągają Wasze sprzęciory
po modyfikacja (jakich?). Moją leciałem 266 km/h ale po zatrzymaniu okazało się że nie ma powietrza w tylnym kole więc nie wiem czy to jest wiarygodny wynik.
)
- RudiszRR
- Motocykl: 1000 RR HRC
- Rok produkcji: 2007
Taki CENZURA problem ze jakbys tak chcial to bys zobaczyl takich tematow juz z 5 gdzie predokosci max danych sprzetow byly walkowane w CENZURA razy a dane techniczne 929 sa na stronie glownej.
A wskazanie licznika nic Ci nie da w sprawdzeniu stanu silnika bo znam sporo sprzetow ktore CENZURA swojego maxa a drugiego dnia juz silnik byl zajebany wiec nie wiem co by Ci to pomoglo, ale jesli tak koniecznie chcesz wiedziec to 266 to dla 600 wyniki...
A wskazanie licznika nic Ci nie da w sprawdzeniu stanu silnika bo znam sporo sprzetow ktore CENZURA swojego maxa a drugiego dnia juz silnik byl zajebany wiec nie wiem co by Ci to pomoglo, ale jesli tak koniecznie chcesz wiedziec to 266 to dla 600 wyniki...
-
goOly19
- Staly Bywalec

- Motocykl: r1, drz 400
ja jechalem miliard
a tak powaznie to napewno cos kolo 270 ale jakis czas pozniej 250 i wiatr zbytnio nie pozwalal, wydaje mi sie ze w 929 mam o wiele mniejsze przeklamania niz kolega na r6 przy moim 230 u niego cos podzchodzilo pod 250!!!! ale powiem tyle ze ma on r6 torowa i wcale zbytnio nie odstaje odemnie choc tez nie ma drog na to zeby tak sprawdzic, a no i z tego co 2 kumpli obczajonych w cbr stwierdzilo ze moja jest mocniejsza od serii przez wydechy
- barty929
- Motocykl: SC 44,SC 57B
po przeczytaniu pytania tak się kur....zmartwiłem że niewiem iż,zlazłem na parking,odpaliłem zuzię i przeleciałem się połczyńską na poznań aż do jawczyc
276 na budziku osiągnięte dwa razy i więcej nie chciała
) do 265 bez stresowo dalej trzeba było chwilkę poczekać
57b max 283 i musiałem chamować
pozdro
Choćbym Pędził Ciemną Doliną , Zła Się Nie Ulęknę.....
-
kocmanek
- Motocykl: 929
Dzięki chłopaki za odpowiedzi. Widzę że w tych fajerkach to normalny wynik, jestem spokojny jest wszystko OK. Dzięki jeszcze raz i pozdrawiam.
A tak dla riposty:
Czytając Twój ostatni post nie jestem pewny czy czytasz ze zrozumieniem - chyba nie.
Więc kulturą jak i inteligencją też nie grzeszysz.
A tak dla riposty:
Ja bynajmniej podobnych tematów w dziale 929 nie widziałemRudiszRR pisze:Jesli widziales takie tematy to nie wiem po co zakladasz tematy, wole nie grzesyc kultura niz inteligencja....
Taki juz jestem ze denerwuje mnie lenistwo i brak chocby proby pomyslenia ze strony innych...
Czytając Twój ostatni post nie jestem pewny czy czytasz ze zrozumieniem - chyba nie.
Więc kulturą jak i inteligencją też nie grzeszysz.